Free sex mak datin home video


02-May-2015 16:24

Kali ni dia pakai baju tidur yang sangat jarang sehingga boleh nampak bahagian dalam.

Datin ni umor dia adalah lebih kurang 35 ke 40 tahun.

Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Kalau dato’ tak ada pergi oversea aku jadi driver datin pulak. Satu hari tu dato’ kena pergi Indonesia sebab urusan pejabat.

Aku ni sebagai driver dia tak kira malam atau siang.

Aku nak cabut tapi datin tarik pinggang aku peluk kuat2 tak kasi cabut. Bila datin dah agak reda baru lah dia lepas kan batang aku.

Aku rasa sedap pulak, jadi aku bior je lah datin buat. Tekejut dia dibuatnya bila tetiba je aku kasi ciuman mulut. Dijilatnya batang aku dengan ganasnya.pulak rasa tak tahan.

Aku tanggal kan satu persatu baju dia dan juga baju dalam. Dah puas aku jilat aku rodok batang aku yang keras tu kat mulut datin. Lepas aku paksa masuk jugak dia mula rasa sedap agaknya. Bunyi batang aku masuk keluar kuat kedengaran cup.. Sekali lagi aku terpancut kali ni kat dalam mulut datin pulak.

Datin mengerang uhhhhhhhh …..argggggggg…uhhhh dia mengeliat tak tentu hala dibuat oleh aku. Banyak air keluar dari pantat dia habis basah batang aku. Setelah sejam aku kerja kan datin baru terasa nak terpancut. Dia jilat dan kulum batang aku lagi dengan ganasnya. Esoknya kita orang sambung lagi .sepuas2nya sebelum dato’ balik…

Aku pun bangun tutup vcd dan pasang lak siaran tv3. Best gak cerita nya aku rasa sebab cerita untuk tontonan i8 thn keatas sx. Tengah syok aku menonton tetiba aku rasa ada benda meraba kat tengkok aku. Kemudian aku rasa basah pulak, sah tengkok aku kena jilat. Aku tarik keluar batang aku dari mulut datin dan masuk kan pulak kan pantatnya.

Lepas tu aku rasa benda lembut melekap kat belakang badan aku. Dalam hati aku kata, tak boleh bior datin je yang buat aku mesti bagi respon. Tapi tak le sampai terpancut sebab aku boleh control lagi. Aku tarik masuk batang aku kat pantat datin sehingga dia klimax beberapa kali.

Dia cakap kat aku jangan off dulu sebab nanti dia nak tengok lagi.

Aku ingat dia nak datang kat aku rupanya dia masuk bilik dia.

Jadi datin suruh aku teman kan dia malam tu sebab orang gaji dia ambik cuti sedaranya sakit. Malam tu lepas makan aku pun menonton tv dengan datin. Biasa le kalau dah tengok cerita macam tu apalagi mencanak le aku punya batang.